KUMA – Producator de lavoare, blaturi bucatarie, mobilier baie

Montaj

Montaj, instalare si fixare

Fixarea/ montajul/ instalarea produselor KUMA lavoare si blaturi de bucatarie

  • Fixarea/ montajul/ instalarea lavoarelor si blaturilor de bucatarie produse de Kuma este o operatiune mai simpla decat montajul produselor care nu sunt turnate dintr-o bucata. Bineinteles dificultatea operatiunii creste direct proportional cu dimensiunile.
  • Nu este nevoie de fixarea mecanica a lavoarelor si blaturilor de bucatarie pe mobilier sau pe console.
  • Greutatea mare a acestor produse si folosirea siliconului transparent universal sau a unei alte solutii de lipire, ajuta la fixarea eficienta pe suportul ales.
  • Simplitatea si usurinta montajului sunt un rezultat direct al turnarii dintr-o bucata-blat si bol/boluri in suprafata continua, un ATU important dealtfel al produselor Kuma.
  • Noi avem posibilitatea sa executam produsul comandat la dimensiunea masurata/comandata.
  • La momentul montajului/instalarii/fixarii produsului, nu trebuie decat sa-l scoateti din ambalajul/cutia in care a fost livrat si sa-l montati/asezati/fixati pe console sau pe masca/mobilier.
  • Nu este neaparat nevoie de o echipa Kuma care sa se deplaseze la domiciliul dumneavoastra.

Recomandam ca fixarea/ montajul/ instalarea lavoarelor sa fie facuta de personal autorizat (de preferat instalatori).

Pentru solutii de fixare eficienta a produselor Kuma pe pereti de rigips, va rugam sa contactati suportul nostru tehnic pentru alegerea solutiei optime adaptata cerintelor dumneavoastra.

Prestam serviciul de alipire blaturi, montaj/fixare/instalare lavoare pentru proiecte, la cerere contra cost prin echipa noastra de SERVICE.

Pentru cotatie de pret, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin email sau folosind formularul de contact.

Recomandăm fixarea/montajul lavoarelor de baie pe masca, conform conceptului KUMA.

Intre perete si lavoar si intre lavoar si masca aferenta puneti un strat subtire de silicon univeral transparent (sau doar puncte de silicon transparent universal) pentru o fixare eficienta. 

De asemenea, produsele KUMA se pot fixa si pe console standardizate comercializate de KUMA Romania sau pe suporti special proiectati si executati de firme autorizate dupa o consultare prealabila cu serviciul nostru tehnic.

Nu raspundem daca produsele noastre se monteaza pe alte tipuri de console care nu sunt testate si adecvate incarcarilor grele.

La fixarea pe console, daca NU se opteaza pentru solutia KUMA de fixare pe masca, rugam sa acordati atentie instalarii de console obligatoriu

in stanga respectiv dreapta bolului/bolurilor (cat mai aproape de acesta/acestea)  si de asemenea in laterale catre extremitatile lavoarului (blatului).

Numarul consolelor se stabileste in functie de lungimea lavoarului, greutatea lui si numarul de boluri.

Recomandam ca bateria si sifonul sa fie montate de catre instalatori autorizati.

Gaura de baterie si gaura de evacuare (zona ventilului) sunt standardizate.

In cazul in care nu doriti gaura de baterie pe lavoar sau pe blat (bateria in perete), va rugam sa specificati acest detaliu pe formularul de comenzi speciale.

Gaura de baterie are diametrul de 35 de mm.

Gaura de evacuare la lavoare este de 1 1/4″.

Gaura de evacuare la bolurile de bucatarie Kuma este de 3,5″.

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare a site-ului.