KUMA – Producator de lavoare, blaturi bucatarie, mobilier baie

Prezentare

Be different, Choose design, Choose KUMA

Kuma Romania este o companie daneza-romana, producator de lavoare concept pentru bai si blaturi pentru bucatarii, subsidiara a firmei Kuma A.S. din Danemarca, fiind inaugurata in Romania in anul 1998.

Designul nordic minimalist, tehnologia moderna si standardele inalte de fabricatie  permit obtinerea unor produse cu un design si calitate deosebite. Ne adresam pietelor din Scandinavia, Romania, Italia, Franta, Olanda, Ungaria, Grecia.

Exportam 80% din productia realizata la fabrica noastra din localitatea Banesti (cod 107050), judetul Prahova.

Ne mandrim cu un portofoliu amplu de proiecte finalizate pe piata romaneasca din 1998 si pana in prezent, proiecte de tip hotel, office building, shopping center, stadioane, spitale, scoli, gradinite.

in retail suntem de asemenea o prezenta activa, produsele KUMA regasindu-se in magazine de profil specializate in bai & bucatarii, prin intermediul partenerilor nostri din Romania si din Scandinavia.

Multumim de asemenea miilor de clienti romani care au optat pentru brandul KUMA si au ales conceptele Kuma & Nordline, design scandinav, produse „fabricate in Romania” – un gest care denota responsabilitate si respect.

Produsele KUMA imbina tehnologia si design-ul danez cu maiestria artizanala si atentia minutioasa pentru detalii. Fiecare produs este realizat la comanda in Romania, cu dimensiuni, forme si culori la alegere, cu boluri turnate in suprafata continua cu blatul. 

Modelele versatile, design-ul pur si liniile fluide ale colecțiilor KUMA se adapteaza perfect oricarui stil de ambientare – modern minimalist, contemporan, industrial, traditional sau clasic.

Peste 90 de forme de boluri

Dimensiuni personalizate

8 tipuri de material, peste 50 de nuante

Materiale naturale, dure

Intretinere usoara

Produse de calitate superioara, cu design exclusivist

Tehnologie moderna

Orientare catre cerintele si satisfactia clientului

In 2015, 2016 si 2017 Kuma Romania a obtinut certificarea si titulatura acordata de agentia de rating scandinava CREDITINFO – “STRONGEST in Romania in 2015-2017” – ceea ce atesta soliditatea firmei din punct de vedere financiar si de asemenea ne pozitioneaza printre primele 5% companii romanesti care indeplinesc criteriile certificarii.

Showroom

Nu poți ajunge până la noi?

Ne poti vizita showroom-ul virtual

Fabrica

Echipamente de ultima generație

pentru a construi concepte unice

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare a site-ului.